05/02/2015

Hoteli i Restoran “Kriva Ćuprija” Mostar

      PONUDA HOTELA “KRIVA ĆUPRIJA MOSTAR

            Motel-Restoran “Kriva Ćuprija I”, kategorisan sa * * * zvjezdice, smješten uz korito rijeke Radobolje, stotinjak metara od čuvenog Starog Mosta, u samom središtu UNESCO zone.
U sklopu hotela je i restoran, kapaciteta 60 mjesta u unutrašnjosti i 130 mjesta na vanjskim terasama, koje imaju direktan pogled na Stari Most i Stari grad.
            U svojoj ponudi nudi domaću i međunarodnu kuhinju. Dobili smo brojna priznanja, “Kvalitet za 2008 godinu” od strane grada Firence u Italiji, najpoznatije Bosansko-Hercegovačke novine “Gusto” ocjenjuju nas sa najvišom ocijenom jer pored izvrsne usluge jedini smo koji nudimo organske proizvode u Mostaru. Hotel prikazuje savršen dodir modernog i drevnog, u okruženju hotela možete proći kroz tri različite civilizacije tursku, austrougarsku i modernu istočnoevropsku. Međutim, našim gostima pružamo i priliku za izbor. Pored ovog objekta, nudimo vam i novi, tek otvoreni business hotel.
            Business hotel sa * * * zvjezdice,“Kriva Ćuprija II” smješten u blizini Starog Grada s direktnim pogledom na Stari Most i staru jezgru Mostara. Kapacitet oba hotela “Kriva Ćuprija” je 3 apartmana, od kojih su dva ekonomske i jedan poslovne klase, 14 dvokrevetnih, 4 jednokrevetne sobe i sala pogodna za održavanje sastanaka, seminara, prezentacija. Sala je opremljena Wi-Fi internetom što omogućava brz, jednostavan pristup internetu. Sobe, opremljene prema najnovijim standardima nude vam kablovsku TV, telefon, besplatan pristup internetu, privatni sef, toalet, sušilo za kosu, mini bar, aqua masažere u kupatilima.
            Pored navedenog, u Hotelu Kriva Ćuprija na raspolaganju su vam 2 vanjska jacuzzija, i predivne terase s direktnim pogledom na Stari Most za maximalan odmor i relaxaciju.

            Sve informacije o rezervaciji možete dobiti na telefon 036/554-125 ; 063/408-055 ili putem maila: hotelskrivacuprija@gmail.com

            Web-site:  http://www.motel-mostar.ba

            Facebook Profil:  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000658473398


            Menadžment hotela Kriva Ćuprija vam zahvaljuje na ukazanom povjerenju!



            *SPECIJALNA NAPOMENA:  Tekst koji ste upravo pročitali prenesen je sa mog starog bloga By MosHer (bymosher.blogger.ba) na kojem sam ga objavio 05. marta 2011. godine!
            Ensvid Hadžajlić - MosHer

Nema komentara:

Objavi komentar