04. 02. 2015.

Uvod!, ili "Malo o meni!"


     Dobrodošli na moj blog!
     Zovem se Ensvid Hadžajlić. Rodio se i odrastao u Mostaru. Od septembra 1993. godine živim u St. Louisu, u Sjedinjenim Američkim Državama.
     U slobodno vrijeme volim da pišem i to mi je jedan od najomiljenijih hobija. Prije nekoliko godina (tačnije 2004. godine) sam završio moju prvu (još uvijek neobjavljenu) dokumentarnu knjigu o Mostaru koju sam nazvao "Mostar - vječni grad", a koju namjeravam ukratko prezentirati u mom sljedećem postu koji objavim na ovom mom blogu.
     Poslije tog posta, uslijediće postovi nekih od mojih priča (tačnije, objavit ću 5, već napisanih, priča),kao i sve one koje ću tek da napišem i podijelim sa Vama ovdje. Poslije objavljivanja kratke prezentacije moje prve dokumentarne knjige ("Mostar - vječni grad") i već spomenutih 5 priča, tempo objavljivanja mojih tekstova i priča poslije toga će prvenstveno zavisiti od inspiracije i slobodnog vremena.
     Ukoliko imate potrebu uvijek me možete kontaktirati na moju E-mail adresu:  mostar4ever@sbcglobal.net
     Najiskrenije se nadam da će Vam se moji tekstovi i priče svidjeti i da ćete rado posjećivati ovaj moj blog.
     Još jednom, želim Vam najiskreniju dobrodošlicu i nadam se ugodni boravak na ovom mom blogu!            *SPECIJALNA NAPOMENA:  Tekst koji ste upravo pročitali prenesen je sa mog starog bloga By MosHer (bymosher.blogger.ba) na kojem sam ga objavio 17. novembra 2008. godine!
            Ensvid Hadžajlić - MosHer

2 komentara:

 1. ....ako se o sebi pise, onda je manje uvijek vise !
  Kod svih MOSTARACA

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hahaha, manje je uvijek i vise i lakse, hahaha :)

   Izbriši