05/02/2015

Mostar Bosnia and Herzegovina-ALL - Facebook stranica

            Još jedna posebno lijepa i značajna stranica postoji na Facebook-u od 9. aprila 2012. godine, a zove se:  Mostar Bosnia and Herzegovina-ALL“

Ovu stranicu možete pronaći i pridružiti joj se na sljedećem linku:  http://www.facebook.com/MostarBiH

            Tim stranice je zaista posebno vrijedan i svakodnevno stavlja na stranicu mnoštvo vijesti, video priloga i fotografija o tekućim događanjima u Mostaru, kao i mnoge stare fotografije i tekstove iz istorije Mostara. Mogu pomoći svima kome treba smještaj, ili slično, što se tiče boravka u Mostaru.

            U opisu stranice, između ostalog, su definisana jednostavna pravila ponašanja na ovoj stranici, koja su posebno naznačena u krupnom formatu slova, a to su:



“!!ZABRANJUJU SE UVREDE NA NACIONALNOJ ILI NEKOJ DRUGOJ OSNOVI!!
!!SVAKI KORISNIK S TIM OSOBINAMA ĆE BITI BANOVAN SA STRANICE!!”



            Ispod ovih pravila, tim stranice posebno poručuje:  “MOSTAR JE JEDAN GRAD! GRAD SVIH LJUDI BEZ OBZIRA NA BILO KOJU PRIPADNOST!”



            Sve Mostarke, Mostarci i svi prijatelji ovog unikatnog i neponovljivog Grada na Neretvi bi trebali da se pridruže ovoj prelijepoj stranici. Lično, posebno preporučujem svima (u prethodnoj rečenici spomenutima) da kliknu na ovaj link:  http://www.facebook.com/MostarBiH i pridruže se ovoj svemostarskoj Facebook stranici!

            Vidimo se na “Mostar Bosnia and Herzegovina-ALL”!




            Ensvid Hadžajlić - MosHer

            *SPECIJALNA NAPOMENA:  Tekst koji ste upravo pročitali prenesen je sa mog starog bloga By MosHer (bymosher.blogger.ba) na kojem sam ga objavio 21. avgusta 2012. godine!
            Ensvid Hadžajlić - MosHer

Nema komentara:

Objavi komentar