07/02/2015

PRIČE DUŠE – Blog Arijane Hinić

            Svi Vi koji redovno posjećujete ovaj moj blog, već ste upoznali Arijanu Hinić i njen stil pisanja. Siguran sam da ste uživali čitajući njene priče „Antifašizam i renesansa“, kao i „Mostalgija moja sveprisutna“ koja je napisana u 5 izvanrednih dijelova.
Već 8-9 mjeseci Arijana ima i svoj blog „Priče duše“ na kojem je nastavila da piše svoje prelijepe priče koje se rađaju u njenoj čistoj, mostarskoj duši. Na njenom blogu ćete pronaći izvrsne priče, tekstove i poeme (da i poeme, koje naša Arijana piše jednako izvrsno, iz duše, kao što piše i sve svoje priče i tekstove) iz svakodnevnog života, njenih vlastitih razmišljanja i iskustava. Svako ko je čita će se zasigurno pronaći u bar jednoj od njenih priča i poema. Da bi posjetili njen blog, kliknite na sljedeći link: http://arijana-hinic.blogspot.com/
Želim da iskoristim ovu priliku i da se posebno izvinem Arijani što svih ovih mjeseci od kako postoji ovaj njen blog nisam imao priliku da ranije napišem ove redove ovdje, ali se nadam da nije nikada kasno! Možda će ovako biti i bolje, pošto ćete svi Vi sada imati mnogo toga da pročitate tamo, jer Arijana piše redovno, često i uvijek posebno zanimljivo.
Nadam se da ćete svi redovno posjećivati ovaj Arijanin blog i da ćete uvijek posebno uživati čitajući sve što ona napiše direktno iz duše, isto onako kako i ja redovno uživam čitajući je svih ovih prošlih mjeseci.
Kliknite na link: http://arijana-hinic.blogspot.com/  sačuvajte ga među svoje favorite i posjetite „Priče duše“ redovno – nećete se pokajati, obećavam!
            Vidimo se na Arijaninom blogu!

            Ensvid Hadžajlić - MosHer
 
            *SPECIJALNA NAPOMENA:  Tekst koji ste upravo pročitali prenesen je sa mog starog bloga By MosHer (bymosher.blogger.ba) na kojem sam ga objavio 23. oktobra 2012. godine!
            Ensvid Hadžajlić - MosHer

Nema komentara:

Objavi komentar