05/02/2015

PREPORUČUJEM: Posjetite RADOVIĆA SOKAK - vrhunski Blog, u vrhunskom izgledu

            
Posjetite RADOVIĆA SOKAK ... kliknite na link:  
http://radovicasokak.blogspot.com/  i posjetite ovaj sokak ... ovo je blog/sokak u koji trebate obavezno svratiti ... na kafu, lozu i još mnogo toga ... Tozza i Monija će Vas uvijek domaćinski dočekati ... nećete se pokajati sigurno...

            Evo, taze dizajniran :)
            Domaćin i domaćica ovog sokaka se nadaju da će vam ovakav izgled našeg sokaka umnogome olakšati navigaciju kroz njega, tj da je pregledniji i bolje osmišljen.
            Ovakav izgled omogućava raji da vide veći broj vijesti na prvoj stranici a ne da scrolluju mišem kako bi došli do starije vijesti. Ispod svakog sižea novog članka imate “read more” tj. opciju da se pročita cijela vijest, to je nadamo se svakom jasno.
I dalje ostaje mogućnost da direktno komentarišete članak putem svog facebook naloga kao i facebook “like” dugme.
            Podijeljenost po rubrikama je kao i ranije na desnoj strani, očito :) ispod je i chat klijent na kojem možete vidjeti tuđa naprdivanja ili neku obavijest koju vam ostavimo tu. Nakon chat klijenta su najčitanije vijesti ove sedmice, za lakše snalaženje šta je na blogu trenutno aktuelno, kao i lista omiljenih blogova koje vam preporučujemo.

NOVE STVARI NA BLOGU:
            Linkovi za bitne sajtove sa više manje srodnim temama: Studio 088, Bljesak, Nova Sloboda, sajt o Partizanskom spomen groblju, Mosher blog (sve preporuke za sjajan entuzijazam, svratite)...itd itd
            Ako čujete muziku, neka vas ne zbuni :) stavili smo tiho neku, nazovimo “reading friendly” muziku, kako bi čitanje bilo prijatnije. Ukoliko vam smeta, možete je ugasiti pritiskom na pauzu ( II ). 
            To bi za sad bilo to. Uskoro stižu nove vijesti. Uskoro i nove rubrike a dakako i nove priče...ako vam se sviđa, preporučite nas svojim prijateljima..ako vam se ne sviđa, žalite se upravi vodovoda :)
            Mir, ljubav i poštovanje, za sve ljude dobre volje
            Monija i Tozza

            Eto, čuli ste o čemu se radi, čuli ste šta Vam poručuju domaćin i domaćica RADOVIĆ SOKAKA, a ja mogu još samo da nadodam da će Vam ovaj sokak/blog dati u potpunosti osjećaj da se nalazite na nekoj profesionalnoj službenoj internet stranici, a ne na blogu!
            Da bi posjetili ovaj vrhunski blog kliknite na sljedeći link:

            Ensvid Hadžajlić - MosHer

            *SPECIJALNA NAPOMENA:  Tekst koji ste upravo pročitali prenesen je sa mog starog bloga By MosHer (bymosher.blogger.ba) na kojem sam ga objavio 06. februara 2011. godine!
            Ensvid Hadžajlić - MosHer

Nema komentara:

Objavi komentar